Poleret betongulv i stuen

Vi skal ikke så mange år tilbage, før betongulve var en gulvtype, der forblev godt skjult under tæpper, parketbelægning og fliser. Selve tanken om, at et betongulv faktisk kunne “stå alene”, strejfede ikke ret mange.

Men tiderne har ændret sig, og i dag indgår betongulve oftere og oftere i moderne interiørdesign.

Mange arkitekter og boligejere har lært at sætte pris på polerede betongulve for deres moderne appel, men også, fordi et rigtigt udført poleret betongulv har en række praktiske fordele og signalerer en værdifuld renhed.

Det look, et betongulv tilfører boligen, vil passe både i minimalistiske, moderne rum og i klassiske sammenhænge. Betongulve kan i kraft af deres alsidighed implementeres på mange forskellige måder, og der er mulighed for at tilpasse gulvdesignet, så rumoplevelsen bliver helt unik.

Du kan få dit polerede betongulv i en række spændende nuancer

Du kan bl.a. vælge dit nye polerede betongulv i en række farvenuancer, men du kan også vælge den tidløse sort/hvide kombination, eventuelt tonet med en fed accentfarve.

Vi har lært at omfavne den rå og rene skønhed, et betongulv rent faktisk udstråler, og i nutidens boligindretning er det blevet in at komplementere polerede betongulve med behagelige møbler, teksturerede tæpper og varme træelementer. Det er bestemt en overvejelse værd at tænke betongulve med ind i din bolig.

Stoebning, slibning og polering af betongulv - Pi - indstoebning ved koekken-alrum

– Et poleret betongulv er langt mindre modtageligt for fugt og skimmelsvamp
– Et poleret betongulv holder på varmen i hele rummet – langt bedre end et klinke- eller flisegulv
– Et poleret betongulv vil ofte være billigere end et klinkegulv

– Du kan vælge mellem råt, slebet og poleret betongulv
– Du kan vælge mellem forskellige strukturer og farver
– Skidt og snavs er mindre synligt på et betongulv
– Et poleret betongulv kan lægges oven på eksisterende overflader
– Tilfører boligen et helt nyt look

Ekstravagance & høj faglig standard – hånd i hånd med en snert af oprør

Artisan og slibemester Yücel Karaman forvandler i sine polerede betongulve den rå beton til ægte kunstværker – til daglig glæde, inspiration og eftertanke. Ekspertise og teknisk raffinement kombineres med stor faglig dygtighed i de unikke og kraftfulde betonkreationer.

Poleret betongulv - privat bolig - aktivitetsrum mod stue

Respekt for tradition og håndværk

Yücel Karaman er andet og mere end blot kunsthåndværker. Som passioneret artisan nærer Yücel en dybtfølt respekt for tradition og håndværk. Han har en dynamisk tilgang til sit fag og forstår i et genialt gulvdesign at finde den fine balance mellem konventionel bearbejdning af sten og det kunstneriske islet.

Et dristigt valg

Ved at beslutte dig for et poleret betongulv fra CAEMENTO tager du et dristigt valg. En tillidserklæring til en sand betonkunstner samt et ønske om at bekræfte din egen personlighed – uden frygt eller kompromis. Med et betongulv skabt af en sand artisan implementer du nytænkning i dit byggeri.

Certificeret med Caemento Segl

Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hver eneste polerede betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart betongulv i et tidløst og innovativt design.

Poleret betongulv – Caemento designgulv - Moss Copenhagen - niveauforskel
Poleret betongulv i gildesal -“Gloomy” - ud mod haven
Poleret betongulv – privat bolig - aktivitetsrum
poleret gulv af beton tøjforretning

Et lille udpluk af vores kunder