Poleret betongulv for private

Beton er bogstaveligt talt fundamentet i stort set alle danske private hjem. Traditionelt skjuler vi betonen under tæpper, fliser og træ  Men i de senere år har mange i stigende grad fået øjnene op for de æstetiske og funktionelle fordele ved beton. Ved mekanisk polering af beton kan Caemento skabe smukke og unikke betongulv i dit hjem.

Udført på dem rette måde med det rette materiel vil et betongulv på original vis komplimentere stilen i det private hjem. Hos Caemento har du stort set ubegrænsede valgmuligheder, hvor du kan kontrollere farve, finish og dekorative elementer for betongulvet. Poleret beton fungerer særdeles godt sammen med gulvvarme.

Poleret beton i penthouse

Hos Caemento oplever vi, at poleret beton udgår et stadig mere populært valg for nye gulve i forbindelse med såvel udvidelser, nybyggeri og selvbyggerprojekter.

Poleret beton i lys beton

Caemento aftaler gerne betongulvets design med arkitekter og entreprenører for at sikre, at det endelige resultat modsvarer dine ønsker for rummenes æstetiske udtryk og funktionalitet.

Eksisterende betongulve i private hjem kan også poleres.

Betonens kvalitet og funktion i det “gamle” gulv regulerer til en vis grad udseendet af det færdige gulv, men der er stadig rige muligheder for at ændre gulvets farve og udseende.

Vores kunder vælger ofte at få polerede betongulve i udvalgte rum som f.eks. køkken, spisestue og badeværelse.

Men trenden går i stigende grad i retning af at gå all in og få poleret betongulve i hele huset og således skabe et kontinuerligt design-statement.

Fordele ved poleret beton

– Et poleret betongulv er hygiejnisk og har en overflade, der er let at rengøre
– Et poleret betongulv holder på varmen i hele rummet – langt bedre end et klinke- eller flisegulv
– Et poleret betongulv har en fremragende modstandsdygtighed

– Du kan vælge mellem råt, slebet og poleret betongulv
– Du kan vælge mellem forskellige strukturer og farver
– Betongulvets reflekterende overflade giver lyse og venlige omgivelser
– Et poleret betongulv kan lægges oven på eksisterende overflader
– Giver et helt nyt look i dine erhvervslokaler

Nye betongulve i poleret beton

Går du med tanker om at tilføje et poleret betongulv i dit hjem – eventuelt i forbindelse med tilbygning eller nybyggeri, vi Caemento være din oplagte partner.

Vi kan støtte din bygherre og hjælpe med at støbe et betongulv klar til polering, eller vi kan stå for hele processen med at designe, støbe og polere gulvet.

Det er vigtigt, at vi så tidligt som muligt bliver involveret i dit projekt så tidligt som muligt, så vi kan indpasse vores indsats i dit samlede byggeskema. Vi vil også kunne hjælpe med at træffe vigtige nøglevalg, der er afgørende for design og finish.

I forbindelse med lægning af et nyt betongulv har du et væld af designmuligheder at vælge imellem. Den grå rustikke stil er en meget populær finish, men vi har også mange kunder, der går efter den mere maksimalistiske tilgang og beslutter sig for et højglansgulv med dekorative aggregater – ofte kombineret med farvet beton.

Caemento rådgiver dig omkring valget af det bedste designmix til netop dit hjem, så dit gulv på bedste vis spiller sammen med din personlige interiørstil.

For at hjælpe dig med at træffe et informeret valg kan vi fremstille og polere individuelle prøver, så du kan holde dem op mod hjemmets øvrige design.

Vi kan endda fremstille disse prøver ved brug af beton fra din lokale betonleverandør og aggregater fra dit geografiske lokalområde.

Disse fysiske prøver fungerer som din personlige fysiske guide, så du præcist rammer den konkrete tone og tekstur, du ønsker dig.

Husk dog at disse prøver fremstilles ved hjælp af naturligt forekommende materialer. Andre omgivelsesbetingelser samt fremstillings- og efterbehandlingsprocesser vil derfor kunne resultere i mindre variationer i udseende og tekstur.

Polerede betongulve er ideelle i kombination med gulvvarme. Du får et æstetisk tiltalende gulv, og du kan vælge mellem mat, silkemat og blank finish.

Kontakt os i dag for en snak om, hvordan vi sammen skaber dit private polerede betongulv.

Ekstravagance & høj faglig standard – hånd i hånd med en snert af oprør

Artisan og slibemester Yücel Karaman forvandler i sine polerede betongulve den rå beton til ægte kunstværker – til daglig glæde, inspiration og eftertanke. Ekspertise og teknisk raffinement kombineres med stor faglig dygtighed i de unikke og kraftfulde betonkreationer.

poleret betongulv tøjforretning

Respekt for tradition og håndværk

Yücel Karaman er andet og mere end blot kunsthåndværker. Som passioneret artisan nærer Yücel en dybtfølt respekt for tradition og håndværk. Han har en dynamisk tilgang til sit fag og forstår i et genialt gulvdesign at finde den fine balance mellem konventionel bearbejdning af sten og det kunstneriske islet.

Et dristigt valg

Ved at beslutte dig for et poleret betongulv fra CAEMENTO tager du et dristigt valg. En tillidserklæring til en sand betonkunstner samt et ønske om at bekræfte din egen personlighed – uden frygt eller kompromis. Med et betongulv skabt af en sand artisan implementer du nytænkning i dit byggeri.

Certificeret med Caemento Segl

Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hver eneste polerede betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart betongulv i et tidløst og innovativt design.

Poleret betongulv – Caemento designgulv - Moss Copenhagen - niveauforskel
Poleret betongulv i gildesal -“Gloomy” - ud mod haven
Poleret betongulv – privat bolig - aktivitetsrum
poleret gulv af beton tøjforretning

Et lille udpluk af vores kunder