Poleret beton i badeværelset – den nye trend

Poleret beton er den perfekte overflade til gulve i dit badeværelse. Vælg poleret beton uanset om du skal have nyt badeværelse eller ønsker at renovere det gamle. Med polerede betonoverflader skaber du et moderne badeværelsesmiljø med et smukt og samtidig råt og eksklusivt look.

Poleret beton - støbt betongulv i badevaerelse

Et poleret betongulv er således den perfekte løsning til det private hjem.

Poleret betongulv i badeværelset fungerer godt rigtig godt. I våde rum har det polerede betongulv nemlig de samme fordele som et gulv med keramiske fliser. Gulvet tager således ikke skade af kontakten med vand, da betonen er vandtæt og frostsikker.

Gulve i indvendige vådområder – herunder vaskerier og toiletter m.v. – skal naturligvis være vandtætte for at forhindre gennemtrængning af vand. Ikke mindst der, hvor betongulvet støder sammen med væggene.

Poleret betongulv i badeværelset – rådfør dig med eksperter

Når du har besluttet dig for et poleret betongulv i badeværelset eller i et andet vådrum, er det vigtigt at følge ganske bestemte procedurer for at undgå senere problemer, som vil være dyre at afhjælpe. Det er derfor vigtigt at du rådfører dig med din designer/arkitekt og den tilknyttede bygningsingeniør.

En række lovkrav skal opfyldes, bl.a. skal gulve i vådrum støbes af to omgange.

Underlaget støbes, så der er plads til, at der efterfølgende kan lægges et nyt betongulv, som er den overflade, der i sidste ende bliver slebet og poleret til det færdige resultat.

Når betongulvet er støbt og hærdet, påføres en passende vandtætningsmembran.

Efter etableringen af membranen foretages anden omgang af betonstøbningen hvor den flydende beton hældes over underlaget. Når betonen er hærdet, kan betonslibning og betonpolering påbegyndes.

Badevaerelsesgulv i poleret beton

Overhold lovkravene til polerede betongulve i vådrum

Badevaerelse med poleret betongulv

Hele forløbet skal indgå i den samlede dokumentation for byggetilladelsen. I forbindelse med godkendelse af byggetilladelsen skal der udarbejdes en alternativ løsning, forudsat at der ikke er vejledende lovkrav til vandtætning af polerede betongulve.

En alternativ løsning til at overholde lovkravene for vådrum vil kunne være at anvende et passende vandisoleringsprodukt. Her er det bygningsingeniøren, der på baggrund af produktspecifikationer og test skal vurdere, om det pågældende produkt vil kunne implementeres i dit byggeprojekt.

Gode grunde til at vælge poleret betongulv i badeværelse

Et poleret betongulv er langt mindre modtageligt for fugt og skimmelsvamp
– Et poleret betongulv holder på varmen i hele badeværelset – langt bedre end et klinke- eller flisegulv
– Et poleret betongulv vil ofte være billigere end et klinkegulv

– Du kan vælge mellem råt, slebet og poleret betongulv
– Du kan vælge mellem forskellige strukturer og farver
– Skidt og snavs er mindre synligt på et betongulv
– Et poleret betongulv kan lægges oven på eksisterende overflader
– Giver et helt nyt look på badeværelset

Ekstravagance & høj faglig standard – hånd i hånd med en snert af oprør

Artisan og slibemester Yücel Karaman forvandler i sine polerede betongulve den rå beton til ægte kunstværker – til daglig glæde, inspiration og eftertanke. Ekspertise og teknisk raffinement kombineres med stor faglig dygtighed i de unikke og kraftfulde betonkreationer.

poleret betongulv tøjforretning

Respekt for tradition og håndværk

Yücel Karaman er andet og mere end blot kunsthåndværker. Som passioneret artisan nærer Yücel en dybtfølt respekt for tradition og håndværk. Han har en dynamisk tilgang til sit fag og forstår i et genialt gulvdesign at finde den fine balance mellem konventionel bearbejdning af sten og det kunstneriske islet.

Et dristigt valg

Ved at beslutte dig for et poleret betongulv fra CAEMENTO tager du et dristigt valg. En tillidserklæring til en sand betonkunstner samt et ønske om at bekræfte din egen personlighed – uden frygt eller kompromis. Med et betongulv skabt af en sand artisan implementer du nytænkning i dit byggeri.

Certificeret med Caemento Segl

Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hver eneste polerede betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart betongulv i et tidløst og innovativt design.

Poleret betongulv – Caemento designgulv - Moss Copenhagen - niveauforskel
Poleret betongulv i gildesal -“Gloomy” - ud mod haven
Poleret betongulv – privat bolig - aktivitetsrum
poleret gulv af beton tøjforretning

Et lille udpluk af vores kunder