u

Her er du: Hjem » Poleret beton

Poleret beton – kreative ideer til hele din bolig

Poleret beton Henne Strand

Du kan med succes implementere gulve og vægge af poleret beton såvel indendørs som udendørs. Polerede betonflader tilfører harmoni og stil i nybyggeri, men sandelig også i eksisterende bomiljøer og kontormiljøer.

Fordomme om beton som et koldt og afvisende materiale bør høre fortiden til. Anvendt på den rigtige måde vil poleret beton være en berigelse for en lang række ejendomme – ude og inde.

poleret betongulv udendørs

Samspillet med det kreative og det praktiske

Hos CAEMENTO dyrker vi samspillet mellem det kreative og det praktiske. Vi ser potentialet i poleret beton. Og vi vil kunne se og rådgive dig om de spændende muligheder, du vil have for at inddrage udendørs betongulve i dit byggeprojekt.

Indendørs og udendørs betongulve

Udnyt vores erfaring og vores sans for moderne byggeri med beton. Vi lægger indendørs og udendørs betongulve med sjæl. Vi er ambitiøse på dine vegne. Vi støtter dig i dit ønske om unikt boligdesign. Lad en ægte artisan fra CAEMENTO komme med forslag til din flirt med poleret beton.

Certificeret med Caemento Segl

Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hvert eneste betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart gulv i et tidløst og innovativt design.

Betongulv – designgulv – ude og inde - terrasse udefra
Støbning, slibning og polering af betongulv - KEA Hellerup - repos
Poleret udendørs betonfliser – Hollywood Boulevard - glans
Betongulv - designgulv - ude og inde - terrasse indefra

Et lille udpluk af vores kunder