Poleret betongulv for erhverv

Kommercielt anvendte bygninger, hvad enten det drejer sig om detailforretninger, hoteller, restauranter eller andre offentlige rum, udsættes dagligt for stor trafik. Dine gulvarealer skal kunne modstå denne trafik, og her vil et poleret betongulv være helt ideelt. Et betongulv kræver kun minimal vedligeholdelse.

Gulvet skal gerne harmonere med designet af dit interiør. Det vil kommerciel betonpolering kunne tilbyde. Caemento kan skræddery et smukt gulv til dine erhvervslokaler.

I modsætning til flisegulve, gulve med gulvtæpper eller laminatgulve vil et betongulv kunne holde i hele bygningens levetid. Din virksomheds behov bør afspejles i den gulvtype, du vælger.

Caemento leverer et betongulv med en industriel finish, der skaber et diskret, men samtidig moderne look.

Du har mulighed for at vælge en eksponeret aggregeret finish, der reflekterer lyset ekstra kraftigt og dermed gør det omgivende rum lysere.

Poleret beton erhverv. Poleret betongulv ITU indgangsparti

Et poleret betongulv er et mondænt gulvvalg til din butik, restaurant, biludstilling og gør sig også godt i offentlige bygninger, herunder udstillingslokaler som f.eks. museer og kunstgallerier

Poleret beton KEA

Faktisk er der ingen begrænsninger. Polerede betongulve vil kunne implementeres i stort set alle kommercielle rum.

Caementos erfarne gulvteam tilbyder at oprette helt nye betongulve, ligesom vi kan polere eksisterende gulve, uanset størrelse og design.

Vi har årelang erfaring med et stor antal projekter, lige fra mindre elementgulve til lægning af betongulve i store lagerrum.

Uanset karakteren af dit projekt finder vi altid en løsning, og vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg.

Fordele ved poleret beton

– Et poleret betongulv er hygiejnisk og har en overflade, der er let at rengøre
– Et poleret betongulv holder på varmen i hele rummet – langt bedre end et klinke- eller flisegulv
– Et poleret betongulv har en fremragende modstandsdygtighed

– Du kan vælge mellem råt, slebet og poleret betongulv
– Du kan vælge mellem forskellige strukturer og farver
– Betongulvets reflekterende overflade giver lyse og venlige omgivelser
– Et poleret betongulv kan lægges oven på eksisterende overflader
– Giver et helt nyt look i dine erhvervslokaler

Nye gulve

Hvis du planlægger nye forretningslokaler eller en omfattende ombygning, kan vi hjælpe med at installere det nye polerede betongulv. Vi kan også påtage os dit projekt på betonpoleringsstadiet.

Vi arbejder gerne tæt sammen med arkitekter, bygningsentreprenører og dig som slutbruger omkring design og placering af dit nye polerede betongulv. Vi sikrer os, at gulvet matcher alle specifikationer. Alternativt kan du overlade hele designprocessen til vores erfarne team. Vi planlægger gulvet fra A til Z.

For at sikre at lægningen af dit nye betongulv overholder den fastlagte tidsplan er det vigtigt, at vi så tidligt som muligt bliver forsynet med alle vigtige input.

Stoebning af betongulv - lyst støbt betongulv
nystøbt lys betongulv

Støbning og polering af et betongulv følger en bestemt procedure, hvor det bl.a. er vigtigt, at der er taget højde for den tid, det tager for gulvet at hærde, inden poleringen kan foretages.

Få en god gulvsnak med Caemento. Vi kan tilbyde næsten ubegrænsede designmuligheder til dit betongulv. Sammen skaber vi et gulv, der afspejler din virksomheds behov og profil, så slutresultatet går op i en praktisk og æstetisk højere enhed.

Du har valget mellem en bred vifte af farver, aggregater, dekorative elementer osv, og når du involverer os i planlægningsfasen vil vi kunne vise dig håndlavede prøver, inden du beslutter dig for det endelige design.

De præfabrikerede prøver fremstilles ved hjælp af naturligt forekommende materialer og aggregater. Bemærk, at andre omgivelsesbetingelser samt fremstillings- og efterbehandlingsprocesser vil kunne resultere i små variationer i udseende og tekstur.

Husk at vi også vil kunne implementere dit firmalogo eller andre effektfulde detaljer i dit polerede betongulv.

Eksisterende gulve

Hvis du allerede har et eksisterende betongulv i dit erhvervslokale, vil det med stor sandsynlighed kunne poleres. Caemento kan tilbyde en række forskellige former for finish, som vil give dit betongulv helt nyt liv.

Gulvets tilstand vil naturligvis kunne sætte visse begrænsninger for, hvilke muligheder vi kan tilbyde. Men omvendt vil en indledende gulvreparation kunne rette op på mange former for skader.

Caemento tilbyder at klargøre dit eksisterende betongulv forud for den efterfølgende betonpolering.

Hvis du har en bestemt farvepræference, vil vi med betonfarve kunne tone dit gulv i netop den nuance, du ønsker.

Vi tilbyder også at implementere dit firmalogo, forskellige former for mærkenavne eller andre dekorative design og gimmicks direkte farvet ind i det polerede betongulv.

Resultatet er et langtidsholdbart gulv, rustet til kommerciel brug. Du får et gulv, der er hygiejnisk og let at rengøre – i ekstrem høj kvalitet og med minimale vedligeholdelsesomkostninger.

Ekstravagance & høj faglig standard – hånd i hånd med en snert af oprør

Artisan og slibemester Yücel Karaman forvandler i sine polerede betongulve den rå beton til ægte kunstværker – til daglig glæde, inspiration og eftertanke. Ekspertise og teknisk raffinement kombineres med stor faglig dygtighed i de unikke og kraftfulde betonkreationer.

poleret betongulv tøjforretning

Respekt for tradition og håndværk

Yücel Karaman er andet og mere end blot kunsthåndværker. Som passioneret artisan nærer Yücel en dybtfølt respekt for tradition og håndværk. Han har en dynamisk tilgang til sit fag og forstår i et genialt gulvdesign at finde den fine balance mellem konventionel bearbejdning af sten og det kunstneriske islet.

Et dristigt valg

Ved at beslutte dig for et poleret betongulv fra CAEMENTO tager du et dristigt valg. En tillidserklæring til en sand betonkunstner samt et ønske om at bekræfte din egen personlighed – uden frygt eller kompromis. Med et betongulv skabt af en sand artisan implementer du nytænkning i dit byggeri.

Certificeret med Caemento Segl

Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hver eneste polerede betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart betongulv i et tidløst og innovativt design.

Poleret betongulv – Caemento designgulv - Moss Copenhagen - niveauforskel
Poleret betongulv i gildesal -“Gloomy” - ud mod haven
Poleret betongulv – privat bolig - aktivitetsrum
poleret gulv af beton tøjforretning

Et lille udpluk af vores kunder