Poleret betongulv i køkkenet

At vælge beton som gulvbelægning i dit køkken, forekommer måske ikke som det umiddelbare valg. Men i det rigtige hjem i den rette sammenhæng vil et poleret betongulv tilføre rummet et fantastisk look, samtidig med at et gulv i beton er utroligt funktionelt.

Betongulv i køkken

Et poleret betongulv i dit køkken fås i en række farver og i en finish, der vil kunne tilpasses ethvert køkkeninteriør. Der er mange fordele ved at installere et betongulv. Gulvet er fuldt kompatibelt med gulvvarme, og det er en udbredt misforståelse, at betongulve føles kolde.

Du bør vælge betongulv i køkkenet af samme grunde, som du vil vælge beton som gulv på de sædvanlige steder som bryggers, kældre og garager.

Et poleret betongulv er praktisk talt umuligt at ødelægge, og samtidig er gulvet nemt at rengøre.

Du får et rent gulv med en hurtig fejning, og alt i alt vil et betongulv være stort set bekymringsfrit.

Polerede betongulve – “sømløs” forbindelse mellem køkkengulv og terrasse

Poleret beton- polerede stuegulve

Polerede betongulve er også den ideelle løsning, hvis du søger en sømløs forbindelse mellem indvendige og udvendige boligområder.

Ikke mindst, hvis du ønsker at forbinde dit køkken og din spisestue med en udendørs terrasse, får du med et poleret betongulv en glidende overgang.

Beton er et lysreflekterende og robust materiale, der er velegnet i områder med høj trafik. Af samme grund vælges betongulve også som gulvløsning i mange butikker.

Ikke kun i køkkener, men også i husets øvrige hjem vil betongulve være et oplagt valg – f.eks. i badeværelser og stuer. Hvis du er bekymret for at få et for “industrielt” look, kan du blødgøre det samlede indtryk ved at tilføje tæpper og tekstiler.

– Et poleret betongulv er langt mindre modtageligt for fugt og skimmelsvamp
– Et poleret betongulv holder på varmen i hele køkkenet – langt bedre end et klinke- eller flisegulv
– Et poleret betongulv vil ofte være billigere end et klinkegulv

– Du kan vælge mellem råt, slebet og poleret betongulv
– Du kan vælge mellem forskellige strukturer og farver
– Skidt og snavs er mindre synligt på et betongulv
– Et poleret betongulv kan lægges oven på eksisterende overflader
– Giver et helt nyt look i køkkenet

Ekstravagance & høj faglig standard – hånd i hånd med en snert af oprør

Artisan og slibemester Yücel Karaman forvandler i sine polerede betongulve den rå beton til ægte kunstværker – til daglig glæde, inspiration og eftertanke. Ekspertise og teknisk raffinement kombineres med stor faglig dygtighed i de unikke og kraftfulde betonkreationer.

poleret betongulv tøjforretning

Respekt for tradition og håndværk

Yücel Karaman er andet og mere end blot kunsthåndværker. Som passioneret artisan nærer Yücel en dybtfølt respekt for tradition og håndværk. Han har en dynamisk tilgang til sit fag og forstår i et genialt gulvdesign at finde den fine balance mellem konventionel bearbejdning af sten og det kunstneriske islet.

Et dristigt valg

Ved at beslutte dig for et poleret betongulv fra CAEMENTO tager du et dristigt valg. En tillidserklæring til en sand betonkunstner samt et ønske om at bekræfte din egen personlighed – uden frygt eller kompromis. Med et betongulv skabt af en sand artisan implementer du nytænkning i dit byggeri.

Certificeret med Caemento Segl

Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hver eneste polerede betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart betongulv i et tidløst og innovativt design.

Poleret betongulv – Caemento designgulv - Moss Copenhagen - niveauforskel
Poleret betongulv i gildesal -“Gloomy” - ud mod haven
Poleret betongulv – privat bolig - aktivitetsrum
poleret gulv af beton tøjforretning

Et lille udpluk af vores kunder