Her er du: Hjem » Om Caemento

Artisan og Slibemester Yücel Karaman
Nytænkningen resulterer i fantastiske gulve

Bag CAEMENTO og CAEMENTO SEGL står chefartisan Yücel Karaman. Han kan mønstre Danmarks største erfaring inden for støbning og polering af eksklusive designgulve i beton.

Yücel Karaman er vokset op med beton i familiefirmaet, der har beskæftiget sig med terrazzo, betonslibning, betonpolering og betonstøbning i mere end en menneskealder. Han kender om nogen det naturlige materiales muligheder og formår at tænke beton ind i moderne byggeri på en alternativ, fascinerende og altid fængende måde.

Nytænkningen resulterer i fantastiske gulve. Ved at se eksempler på Yücels kreationer i billedgallerierne her på siden kan du få inspiration til, hvordan polerede betongulve vil kunne implementeres i dit byggeri.

polering af indendørs betongulv
Yücel Karaman

Hvert eneste CAEMENTO polerede betongulv er et unikt kunstværk. Som artisan er Yücel Karaman kompromisløs i sin tilgang til enhver opgave. Han betragter sit fag som andet og mere end et håndværk, og et CAEMENTO gulv vil derfor tilføre dit hjem, din virksomhed eller din ejendom et særpræg og en værdi, som ikke vil kunne kopieres.

Respekten for betonens rå udtryksform og for håndværkets tradition er naturligvis grundstammen i artisanens tilgang til betongulve. Det er Yücels kunstneriske sans og passion, der gør et poleret betongulv fra CAEMENTO til noget helt særligt. En lidenskab, der på magisk vis afspejles i konturerne i de færdige gulve.

Yücel Karaman/CAEMENTO har leveret kreative gulvløsninger til såvel private som virksomheder. Kundeporteføljen tæller en række københavnske og nordsjællandske butikker, som er affilieret med etablerede brands, ligesom CAEMENTO har et konstruktivt samarbejde med flere internationalt anerkendte arkitekter.

poleret betongulv lounge
Poleret betongulv i gildesal -“Gloomy” - ud mod haven

Et lille udpluk af vores kunder