Her er du: Hjem » Forespørgsel

Send os en forespørgsel – vi kvitterer med et stærkt tilbud

Caemento glæder sig til at tage hånd om dit betonprojekt. Fortæl os om dine behov og ønsker. Så supplerer vi med kvalificeret sparring og præsenterer dig for et skarpt tilbud. Sammen rammer vi den løsning der matcher dine drømme om og forventninger til poleret beton. Udfyld nedenstående kontaktformular eller ring direkte til os. Vi deler gerne vores ekspertise med dig.

  BESKRIV DIT PROJEKT OG BLIV KONTAKTET

  TYPE EJENDOM
  YDERLIGERE INFORMATION

  PROJEKTDETALJER

  ANTAL RUM

  ADGANG TIL ARBEJDSAREAL; PARKERING OG ANDRE NYTTIGE OPLYSNINGER

  poleret betongulv udendørs

  Samspillet med det kreative og det praktiske

  Hos CAEMENTO dyrker vi samspillet mellem det kreative og det praktiske. Vi ser potentialet i poleret beton. Og vi vil kunne se og rådgive dig om de spændende muligheder, du vil have for at inddrage udendørs betongulve i dit byggeprojekt.

  Indendørs og udendørs betongulve

  Udnyt vores erfaring og vores sans for moderne byggeri med beton. Vi lægger indendørs og udendørs betongulve med sjæl. Vi er ambitiøse på dine vegne. Vi støtter dig i dit ønske om unikt boligdesign. Lad en ægte artisan fra CAEMENTO komme med forslag til din flirt med poleret beton.

  Certificeret med Caemento Segl

  Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hvert eneste betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart gulv i et tidløst og innovativt design.

  Betongulv – designgulv – ude og inde - terrasse udefra
  Støbning, slibning og polering af betongulv - KEA Hellerup - repos
  Poleret udendørs betonfliser – Hollywood Boulevard - glans
  Betongulv - designgulv - ude og inde - terrasse indefra

  Et lille udpluk af vores kunder