Poleret betongulv industri – perfekt til store åbne arealer

Polerede betongulve er den ideelle løsning for gulve i industrivirksomheder. Et betongulv har den store fordel, at det har lave krav til vedligeholdelse. Desuden er denne type gulv ekstremt holdbart, og det er på grund af sin høje friktionskoefficient ikke glat. Du undgår problemer med støvmider og skimmelvækst og gulvet er allergivenligt

Anekdotisk dokumentation viser, at den stærkt reflekterende polerede betonoverflade reducerer behovet for kunstig belysning, idet den naturlige belysning forstærkes. Et poleret betongulv er let at vedligeholde med rent vand, blandet med et pH-neutralt rengøringsmiddel designet til rengøring af industrielt poleret beton

Et hærdet, poleret betongulv har en ekstrem lang levetid sammenlignet med andre gulve.

Eksempelvis har epoxygulve erfaringsmæssigt en kort levetid på 1-5 år og har let til at skrælle. Nogle flisegulve holder højst i 10-20 år.

I modsætning hertil kan du med et poleret betongulv, der er korrekt vedligeholdt, regne med en levetid på op til 100 år.

Industriel betonpolering giver dig et væld af fordele og betragtes derfor normalt som det optimale valg af gulvløsning for store industribygninger som f.eks. lagerlokaler, logistikcentre, produktionsvirksomheder, datacentre osv.

Beton udgør i sig selv et strukturelt element og kræver derfor ikke yderligere materialer ud over selve betonen. Et poleret betongulv er således en “grøn” gulvløsning.

Støbning, slibning og polering af betongulv - Pi - køkken

Fordele ved poleret beton

– Lav pris pr. kvm.
– Ekstrem lang levetid
– Høj friktionskoefficient
– Rengøringsvenligt
– Minimale vedligeholdelsesomkostninger

– Du kan vælge mellem råt, slebet og poleret betongulv
– Du kan vælge mellem forskellige strukturer og farver
– Betongulvets reflekterende overflade giver lyse og venlige omgivelser
– Et poleret betongulv kan lægges oven på eksisterende overflader
– Giver et helt nyt look i dine industrilokaler

Nye og eksisterende betongulve

Vi kan tage højde for alle typer industriel betongulvpolering, uanset størrelse og alder. Vi har de helt rigtige værktøjer og maskiner. Vi har den fornødne viden og stor erfaring med lægning og polering af industrielle betongulve.

Vi behandler både nyligt lagte betongulve og trætte, ældre eksisterende gulve med behov for en totalrenovering.

Vi er effektive. Vores betonpoleringsteam kan polere op til 1000 kvm nyt betongulv pr. dag, hvilket er ensbetydende med en lav kvadratmeterpris.

På eksisterende betongulve er udfordringen ofte, at de er forsynet med gammel belægning, som skal fjernes. Desuden er en kraftig slibning og reparationer nødvendig for at gøre gulvet klar til betonpolering.

For Caemento er det ikke noget problem. Vi er fuldt udstyret til at imødekomme disse udfordringer.

Kontakt os for en samtale om dit industrigulv i beton. Vi kommer gerne og besigtiger dine gulve forud for et uforpligtende tilbud på din gulvløsning.

Ekstravagance & høj faglig standard – hånd i hånd med en snert af oprør

Artisan og slibemester Yücel Karaman forvandler i sine polerede betongulve den rå beton til ægte kunstværker – til daglig glæde, inspiration og eftertanke. Ekspertise og teknisk raffinement kombineres med stor faglig dygtighed i de unikke og kraftfulde betonkreationer.

poleret betongulv tøjforretning

Respekt for tradition og håndværk

Yücel Karaman er andet og mere end blot kunsthåndværker. Som passioneret artisan nærer Yücel en dybtfølt respekt for tradition og håndværk. Han har en dynamisk tilgang til sit fag og forstår i et genialt gulvdesign at finde den fine balance mellem konventionel bearbejdning af sten og det kunstneriske islet.

Et dristigt valg

Ved at beslutte dig for et poleret betongulv fra CAEMENTO tager du et dristigt valg. En tillidserklæring til en sand betonkunstner samt et ønske om at bekræfte din egen personlighed – uden frygt eller kompromis. Med et betongulv skabt af en sand artisan implementer du nytænkning i dit byggeri.

Certificeret med Caemento Segl

Kreativiteten regerer suverænt i Yücel Karamans verden af beton. Hver eneste polerede betongulv fra artisanens hånd er certificeret med CAEMENTO SEGL – den ultimative anerkendelse af uforlignelig kvalitet og et langtidsholdbart betongulv i et tidløst og innovativt design.

Poleret betongulv – Caemento designgulv - Moss Copenhagen - niveauforskel
Poleret betongulv i gildesal -“Gloomy” - ud mod haven
Poleret betongulv – privat bolig - aktivitetsrum
poleret gulv af beton tøjforretning

Et lille udpluk af vores kunder